Compania noastră oferă o gamă completă de servicii pentru alimentarea şi restabilirea cartușelor şi a imprimantelor inkjet şi laserjet în Chișinău. Alimentăm cartușe pentru majoritatea modelelor: Canon, HP, Panasonic, Samsung, Epson, Xerox etc.

Alimentarea cartușelor inkjet are specificul său. Cerneala, din motiv că are compoziţie lichidă, are proprietatea de a se "usca" intr-un interval foarte scurt de timp. Din aceste considerente, pentru a extinde capacitatea de imprimare a cartuşelor inkjet, trebuie de ţinut cont de anumite nuanţe. Alimentarea cartuşelor de tip laser reprezintă un serviciu separat, cu toate subtilităţile sale. Tonerul (pulberea) cu care se alimentează cartuşele de acest tip, poate fi de calitate diferită şi are întotdeauna termen de valabilitate. De-a lungul anilor, numărul clienţilor care alimentează cartuşele la INTERLOC este în continuă creşterea, fapt ce reprezintă un garant al calităţii serviciilor furnizate. Astăzi, alimentarea cartușelor HP, Canon, Samsung… este absolut accesibilă pentru clienţii noştri.

Orice nu s-ar întâmpla cu imprimanta Dvs., inginerii noştri calificaţi vor efectua diagnostica în cel mai scurt timp şi for face tot posibilul pentru a înlătura defectul. Service-centru nostru oferă servicii de calitate, inginerii noştri fiind profesionişti cu experienţă.