Lexmark a eleborat un original MFP cu cameră video încorporată.

Compania Lexmark lansează un nou dispozitiv multifuncţional, care se caracterizează printr-o serie de caracteristici originale. Noutatea se numeşte – Genesis.

În primul rând, acest model are un aspect original – un design vertical. În al doilea rând, pentru scanarea textului şi imaginilor nu se mai utilizează motoarele tradiţionale de scanare, dar o cameră integrată de 10 megapixeli. Ca rezultat, scanarea este efectuată aproape instantaneu. În plus, prin punerea în aplicare a unei scanări rapide se reduce timpul de primire a unei copii a documentului la doar 3 secunde. O altă caracteristică specială este prezenţa unui touch screen 4,3-inch. Acesta poate fi folosit atât pentru a vizualiza documentul înainte de imprimare, cât şi pentru acces la internet(serviciile de suport fiind - Box.net, Evernote, TripIt, Stamps.com). De asemenea, dispozitivul susţine propriul serviciu de suport - Lexmark, care oferă posibilitatea de a imprima fotografii de pe Twitter şi Facebook. Mecanismul de printare a MFP Genesis se bazează pe metoda de imprimare cu jet de cerneală, oferind posibilitatea de a imprima în acelaşi timp pe ambele părţi a foii , aparatul utilizînd cartuşe separate de cerneală. Acest model este dotat, de asemenea, cu modul de conexiune wireless Wi-Fi 802.11n.Samsung lanseaza un nou MFP SCX-3205W cu modul Wi-Fi

Compania Samsung a anunţat lansarea unui nou model compact de MFP - SCX-3205W, echipat cu un modul wireless.

Modelul nou conţine un ecran LCD cu 2 linii, memorie încorporată de 8 MB şi un bloc de control. Pentru conectare la computator se utilizate interfaţa USB 2.0, de asemenea acest MFP este echipat cu modul wireless Wi-Fi, care vă permite accesul la MFP de la orice computer în LAN fără a fi necesară stabilirea conectării prin cablu. Modelul SCX-3205W suportă software AnyWeb Print 2.0 de la Samsung. Aceasta permite utilizatorilor să "mute" selectiv conţinutul web-paginii pe o foaie curată, care poate fi apoi salvată pentru imprimarea ulterioară doar a informaţiei necesare. Butoanele de oprire a aparatului se află pe panoul din faţă, reducând astfel costurile la energia electrică prin dezactivarea MFP de la reţea, fără al lăsa în regimul standby. Pe lîngă aceasta, un buton special "Eco-imprimare" de pe panoul de control vă permite să imprimaţi sau să copiaţi două pagini a documentului pe o singură foaie, ceea ce permite economisirea tonerului. În plus, pe lîngă economisirea de hârtie şi toner, funcţia de "Eco-imprimare" vă permite să reduceţi consumul de energie electrică. Viteza de imprimare a modelului dat este de 18 pagini pe minut, fiind posibilă şi imprimarea duplex manuală. Dispozitivul de intrare a hârtiei e destinat pentru 250 de foi, iar cel de ieşire - 50 foi. Dimensiunile imprimantei sunt 406x375x231 mm, la greutatea de 9,65 kg.

Noutăți


Fiecare al 10-lea cartuş laserjet și fiecare al 7-lea cartuș inkjet se alimentează gratuit.


În service-centru Interloc operează WiFi gratuit.


Cu INTERLOC puteţi alimenta cartuşele fără a ieşi din casă sau oficiu. Apelaţi la serviciul nostru de curierat .


Acumulați un discount cu Client Card Interloc! Pentru a primi cardul – adresaţi-vă la managerii pe vânzări din oficiul nostru.